Effektiv kommunikation med SDI!

Intensivt kursus i kommunikation, baseret på grundlæggende psykologi! Tilbydes som enkeltstående dagskursus for teams/firmaer, og udfylder ligeledes første dag af Lederkurset på to dage.

Når du bliver bevidst om dine styrker – og ikke mindst lærer at bruge dem med optimal kraft, i den rigtige kontekst – skaber du fantastiske resultater for dig selv!

SDI viser dig, hvordan du effektivt “tuner ind” på mennesker omkring dig, og skaber værdifulde relationer! Du bliver bedre til at møde andre mennesker, hvor de er .. du bliver langt bedre til at styrke dine relationer og nå nye mål!
Du lærer at undgå konflikter – og at håndtere dem, du ikke kommer udenom!

Hvad vil det give dig at få et klart overblik over dine styrker – og blive bevidst om, hvordan og hvornår du bruger dem mest hensigtsmæssigt? Stemmer dit indre billede af, hvem du er, og hvordan du påvirker dine medmennesker, overens med virkeligheden – eller lægger du ubevidst hindringer i vejen for dig selv gennem måden, du kommunikerer på?

Hvad er "god kommunikation"?

Hvordan vi vælger at kommunikere, er afgørende for de resultater, vi skaber. Derfor er det tankevækkende, at vi sjældent arbejder målrettet med vores kommunikation – både den interne og den eksterne.

SDI er FOR dig .. ikke OM dig!

Glæd dig! - til en spændende, dynamisk dag i SDI-universet!

Refleksion, den gode historie, positiv energi og ikke mindst ny indsigt og læring om dig selv, er kendetegnende for SDI kurset!

Læs mere om SDI generelt under punktet "SDI" øverst på siden.