Nils Brynjulfsson, årgang 1966, født i Herning. Uddannet i hotelbranchen, hvor jeg tidligt fandt min interesse for, i hvor høj grad et resultat afhænger af, hvordan vi mennesker vælger at forholde os til – og arbejde med – hinanden.

I 1987 kom jeg til luftfarten – og denne spændende branche danner stadig rygraden i mit karriereforløb. Jeg har de sidste 28 år arbejdet hos SAS.

I dag virker jeg hovedsageligt som instruktør for piloter og kabinepersonale indenfor sikkerhed og service – samt på SAS Lederuddannelser, alle med fokus på flysikkerhed, procedurer, kommunikation, lederskab, at arbejde i teams, kundemødet og generel kompetenceudvikling hos SAS’ flyvende personale.

Jeg er selv aktivt flyvende som Kabinechef/Purser hos SAS på kort- og langruter.

Undervejs har jeg taget en kommunikationsuddannelse, er NLP Practitioner – og i 2014 blev jeg certificeret SDI Facilitator. SDI, som er et fantastisk værktøj for selvforståelse og kommunikation, kan du læse mere om andetsteds her på siderne!

På et tidspunkt udfordrede jeg mig selv gennem godt et år med at arbejde for DFDS med kundeservice på Oslobådene – men hele tiden med luftfarten som mit hovederhverv – og store inspirationskilde.

Med min baggrund som instruktør og facilitator i SAS tilbyder jeg no-nonsense, kvalitetssikrede tæningsforløb indenfor ledelse og kommunikation. Herudover gennemfører jeg forløb med det kraftfulde relationsværktøj, SDI.

Jeg er gift med Dorte, og er en heldig far og bonusfar til 4 skønne, unge mennesker!

Mine Værdier: Nærvær – Respekt – Engagement – Begejstring.

Min Mission: At inspirere og guide andre mennesker til at opdage og udnytte deres ressourcer bedst muligt!

Jeg tror ikke på talent. Jeg tror på struktureret træning, refleksion og fremtidssikring, der giver mening for den enkelte!

– Nils Brynjulfsson